Newsletter service


email

Scanners/Barcode printers


Kantoor hardware

Document Solutions Company levert hardware voor kantoorgebruik. Deze hardware is speciaal gericht op het automatiseren van het archiveren van documenten. Alle hardware producten die geleverd worden door Document Solutions Company zijn apparatuur met hoge verwerkingssnelheid en goede kwaliteit.

Scanners

Document Solutions Company levert hoge snelheids scanners van goede kwaliteit, die u kunnen helpen met het archiveren van uw documenten in een zeer hoog tempo. Scanners kunnen zowel in kleur als in zwart/wit geleverd worden voor professioneel gebruik.

Barcode printers

Om zo goed en automatisch mogelijk documenten te indexeren adviseren wij het gebruik van barcodes op documenten,het enige wat er hoeft te gebeuren is dat het document moet worden voorzien van een barcode,na het inscannen zijn op basis van deze barcode en na koppelingen met externe databases de Docuware records geheel gevuld,geheel automatisch,tijdens deze actie maken we gebruik van de Active Import module van Docuware.

Bij onze Docuware installaties leveren wij bij voorkeur de Zebra barcodeprinters uit,als u op bovenstaande link klikt verkrijgt u een overzicht,bij belangstelling graag contact opnemen met één van onze medewerkers.

 

 

 

 


Last update:  13:07 02/03 2005