Aanmelding Nieuwsbrief


email

Compu-Mark BelgiŽ


Het is Compu-Marks bedrijfsvisie om haar positie van wereldleider in merkenonderzoeken te versterken, door merkeninformatie met toegevoegde waarde te leveren aan merkenspecialisten.Compu-Mark geniet een solide internationale reputatie dankzij de kwaliteit van hun producten en diensten. Deze kwaliteit wordt verkregen door geavanceerde technologieŽn en de ervaring van de medewerkers te combineren.


Tennet


TenneT beheert het Nederlandse hoogspanningsnet dat 22 aansluitingen heeft. Volgens de wet is een aansluiting: ťťn of meerdere verbindingen van een onroerende zaak naar het net, ůf twee of meer verbindingen tussen netten van verschillende spanning. TenneT beheert de infrastructuur van het Nederlandse 380 kV- en 220 kV-net en de buitenlandverbindingen. Het beheer betekent: zorgen dat over de hoogspanningslijnen en in de -stations stroomtransport onder vrijwel alle omstandigheden mogelijk is.Docuware wordt ingezet om de constante documentenstroom te beheren die gepaart gaat met het beheer en de uitbreiding van het Nederlandse hoogspanningsnet.


Saxion Hogescholen


De saxionhogescholen zijn in 2000 begonnen met het inscannen van alle studenten dosiers, zodoende heeft de registratie afdeling sneller toegang tot de dosiers zodat hier tijd en geld bespaart wordt. Daarna is de financiŽle afdeling om Docuware in te zetten op financiŽle zaken.


Mobil Oil Bedrijfs Ziektekosten Verzekerings Fonds


Sinds 1999 groeit het Bedrijfs Ziektekosten Verzekerings Fonds van Mobil Oil excessief. Om het principe van een slagvaardige administratie na te leven, heeft het verzekerings fonds besloten om een docuware document management te implementeren en een digitale handtekeningen structuur in het leven te roepen om het electronisch archiveren te begeleiden.


Universiteit Twente


De Universiteit Twente gebruikt Docuware onder andere voor het inscannen, digitaal archiveren en toegankelijk maken van documenten, zoals personeels- en studentendossiers.Het opzetten van digitale projectdossiers. Dit maakt het gebruik van Groupware mogelijk, zoals voeren van discussies en het samenwerken aan documenten.De mogelijkheid om toegang te krijgen tot digitaal beheerde documenten vanuit andere softwaretoepassingen die de bedrijfsprocessen ondersteunen, zoals vanuit workflow of postregistratie.


EMI Virgin Records Nederland


EMI/Virgin maakt gebruik van Docuware voor de productie,administratie en de marketing.Veelvuldig kopiŽren werd overbodig gemaakt door documenten te centraliseren. Ook de covers van artiesten worden in docuware bijgehouden en beschikbaar gesteld voor de drukkers die veelal in het buitenland zitten.


AVON Portugal


Sinds 1886 verkopen AVON consulenten schoonheidsproducten. Op dit moment zijn ze de grootste direct marketier in hun branche met vertegenwoordigers in 143 landen in de wereld. Een van deze succesvolle locaties is Portugal waar meer dan 20.000 consulenten 3,6 miljoen klanten bedienen om er mooier uit te zien.Met de Docuware tools zijn de binnendienst medewerkers beter in staat om de dagelijkse orderstroom van 1000 opdrachten per dag te verwerken en snel op klachten te reageren.De klanten van AVON zijn blij met deze verbeterde service terwijl zij zelf zeer tevreden zijn over de kosten reductie die ze teweeg hebben gebracht. Dit maakte het mogelijk om een investering van 130.000 dollar in Docuware te amortiseren binnen een half jaar na installatie!


Liverpool Gemeente Raad


De Liverpool Gemeente Raad is de laatste toevoeging in het grote aantal stads- en districtsraden die succesvol gebruik maken van de Docuware producten om de afhandeling van hun grote hoeveelheid documenten te stroomlijnen.


IKEA Oostenrijk


Het continueren van het werken met papier zou voor IKEA Oostenrijk betekenen dat hun kantoorruimte aanzienlijk uitgebreid zou moeten worden.In plaats hiervan is IKEA begonnen met het electronisch archiveren van hun boekhoud- afdelings documenten door middel van Docuware. Grote aantallen facturen van 120.000 reguliere klanten worden locaal in elk van de vijf zaken ingescand en voor verdere verwerking electronisch verzonden om in hun centraal administratie bureau in Wiener Neudorf verwerkt te worden.


Maersk Sealand


Maersk Sealand isīs werelds grootste aanbieder van container transport oplossingen.Het service netwerk overspant zes continenten, met toegewijde Maersk Sealand professionals die klanten bedienen vanuit 325 kantoren.Maersk opereert met 250 schepen  die alle tezamen een capaciteit van 600.000 TEU hebben. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gothenburg met vestigingen in Stockholm en in Helsingborg. Docuware wordt ook bij dochterbedrijven in onder andere Nederland ingezet.


Kansas Chirurgisch en Revalidatie Centrum


Kansas Chirurgisch en Revalidatie Centrum heeft hun patient gegevens gestroomlijnd zonder personeel daarvoor aan te nemen. Tegelijkertijd is de beveiliging van hun patientgegevens verbeterd met Docuware.


Last update:  13:07 02/03 2005