Aanmelding Nieuwsbrief


email

Basis- en gevorderdentraining voor de softwareproducten.

Trainingen voor DocuWare:

Een basistraining over hoe u omgaat met documenten, archiefkasten opzet, postbakken aanmaakt, velden aanpast, documenten verstuurd. Tijdens de gevorderdentraining leert u over serverinstallatie en het uitrollen van clients, krijgt u uitleg over alle modules, en lost u problemen op.

Trainingen voor Ultimus:

U leert hoe U processen kunt maken en beheren. In de gevorderden trainingen leert U tevens over de installatie van Ultimus, IIS, MTS en de SQL-Server. Tevens leert U over het beheer van een of meer Ultimus servers.

Trainingen voor Commence:

De basistraining gebruikers geeft uitleg over het invullen van gegevens, hoe u een template kunt aanmaken etc. De gevorderdentraining beslaat de serverinstallatie, de uitrol van clients, het aanmaken van gebruikers, het aanpassen van templates, het oplossen van gebruikersproblemen.

Prijzen:

Per dagdeel (4 uur) basistraining  Eur 495,- p.p. 
Per dag basistraining  Eur 795,- p.p. 
Per dagdeel (4 uur) gevorderden training  Eur 595,- p.p. 
Per dag gevorderden training Eur 895,- p.p.  Eur 895,- p.p. 

Voor alle cursussen geldt een minimale bezetting van 5 personen, exclusief huur van eventule cursusruimtes. De cursussen kunnen zowel bij de bedrijven als bij Document Solutions Company gevolgd worden.

Als U zich wilt aanmelden voor een cursus kunt u hier klikken. Na het invullen van uw gegevens zal Document Solutions Company contact met U opnemen.


Last update:  12:49 28/04 2004