Aanmelding Nieuwsbrief


email

Docuware 4.5 basis 

DocuWare 4.5 is de hoeksteen van de Docuware document management product lijn. Het geeft u de mogelijkheid om alle soorten documenten electronisch op te slaan en te organiseren. — van boekhouddocumenten tot correspondentie, van e-mail tot technische tekeningen, en veel meer. DocuWare staat bekend om zijn uitgebreide functionaliteiten, eenvoudig beheer en gebruik, een naadloze integratie in uw automatiseringsomgeving, en een zeer goede veiligheid.

Docuware datasheet

Hoogtepunten

Voor alle document types: brieven, faxen, spooldata, e-mail, tekeningen, etc.

  • Zeer eenvoudige installatie, beheer en gebruik
  • Geintegreerde volledige-tekst opzoek mogelijkheid
  • Automatische opslag met TIFFMAKER, universeel voor elke Windows applicatie
  • Streng beveiligde document
  • Toegang tot alle documenten in seconden
  • Geintegreerde client-server database gebaseerd op MS SQL-Server

ModulesActive Import


Opslaan van E-mail en bestanden: Automatisch - Simpel -Georganiseerd 


Recognition


Automatisch Indexeren met gebruik van Barcode en OCR Technologie


Content Folder


Versnelt uw workflow


Autoindex


Automatisch Indexeren met behulp van externe data


Link


Direct toegrijpen op documenten vanuit een andere applikatie


Cold/Read


Electronische opslag van spool Data


Docuware Internet Server


Wereldwijde toegang van archieven via intranet en internet.


Document Server


Maximale veiligheid voor de documenten


Connect to Notes


Beheer uw Notes documenten


Connect to R/3


Extra archiveerkracht voor SAP R/3


CD/DVD Maker


Brand uw archieven direct op CD/DVD


CDRequest


Opzoek tool op CD en DVD


Toolkit


Software developer kit voor Docuware


Docuware Reader


Viewer voor TIFF bestanden

Docuware Replicatie ServerSynchronisatie van Docuware archieven in uw LAN/WAN. Nieuw gearchiveerde documenten worden direct in andere archieven gekopieerd.Gewiste documenten worden ook automatisch in andere archieven gewist.Veranderingen worden direct doorgevoerd.

To top

Docuware Mobiele ReplicatieSynchronisatie van Docuware archieven op uw mobiele werkstation. Nieuw gearchiveerde documenten worden direct in andere archieven gekopieerd.Gewiste documenten worden ook automatisch in andere archieven gewist.Veranderingen worden direct doorgevoerd. Deze applicatie is speciaal voor mobiele werkstations gemaakt.

DeleteEmptyPagesDit programma is een geintegreerd in Docuware. Het verwijdert lege pagina’s van gemarkeerde documenten in de postbak met een druk op de knop.Lege pagina´s ontstaan bijvoorbeeld door het duplex scannen.Het programma kan zo ingesteld worden dat er gelet kan worden dat er geselecteerd kan worden op zwarte randen aan de zijkanten, zoals dit zich bij het scannen vaak voordoet .Als beveiliging kunt u voor het verwijderen eerst de documenten bekijken zodat u altijd de zekerheid heeft dat niets verloren gaat.

PCL-COLDDe ontwikkeling van printers en PCL-Printertalen is zover voortgeschreden dat ook gecompliceerde layouts en grafieken uit niet windows omgevingen zonder problemen geprint kunnen gaan worden. Veel COLD gebruikers hebben hiermee de mogelijkheid zonder veel werk beter samengestelde grafische formulieren te maken.

Met PCL-COLD kan zonder aanpassingen het meeste drukwerk revisiezeker en volautomatisch gearchiveerd worden.

DSC-ZoekDSC-Zoek is een tool waarmee u op een eenvoudige wijze steeds terugkerende zoekopdrachten op vooraf gedefinieerde Docuware archieven kunt doen.

Docuware PDF-ImportArchivering van PDF-data in Docuware.

Splitsing in aparte PDF´s mogelijk.

Docuware-XML-ConnectorCommunicatie van een client met Docuware. Als taal wordt XML gebruikt.

Voorbeelden hiervoor zijn b.v. programma´s die een eenvoudige zoekactie op Docuwarearchieven kunnen doen. Docuware hoeft daarbij niet op de client geïnstalleerd te zijn.

PostboekDit programma vervangt de postingangs- en uitgangsboeken.U registreert op een eenvoudige wijze uw post in dit elektronische postboek.Op deze manier kunt u meerdere postboeken aanmaken (b.v. secretariaat).Verder kunt u vastleggen of bepaalde gebruikers de post alleen lezen mogen.Ook wanneer meerdere gebruikers de post willen krijgen en daarvoor meerdere nummerstempels willen gebruiken dan is dat met dit programma geen probleem.Naast het effectief kunnen zoeken op poststukken via de zoeksleutels staat er ook een lijst van aantekeningen tot uw beschikking. En u bepaald wie de volgende stap in het proces is.


Last update:  12:27 28/04 2004