Aanmelding Nieuwsbrief


email

Document Solution Company diensten


Geschikt voor iedereen

Succesvolle implementatie binnen enkele weken.

We hebben een strak gestructureerde benadering vanaf de planning tot de daadwerkelijke installatie van uw document management oplossing Dit om u te verzekeren van moeiteloos gebruik en bedrijfsbrede tevredenheid met uw DocuWare installatie. Op maat gemaakt voor iedere applicatie, DocuWare en de optionele modules kunnen gecombineerd worden om te voorzien in snel en zeker document management dat in het budget van elke organisatie past.

kleine oplossing

midden oplossing

grote oplossing


                                    0     2     4     6     8     10     12 (weken)

Orientatie.

U heeft waarschijnlijk  DocuWare voor het eerst  live  gezien op een beurs of tijdens een seminar. Tijdens een individuele  presentatie, hebben u en uw collega`s ervaren hoe uw informatie- stroom en processen verbeterd kunnen worden en welke besparingen deze verbeteringen u op kunnen leveren door het gebruik van Docuware.

Planning.

Het resultaat van de plannings fase is een plan van aanpak van de configuratie, hierin worden  de technische en organisatorische stappen voor de integratie uiteengezet. Kosten en opbrengsten van Docuware worden uitgelegd en een bindend voorstel wordt samengesteld. In sommige gevallen wordt een  introductie workshop en additionele consulting services geadviseerd.

Implementatie.

DocuWare software is geinstalleerd en geconfigureerd ; de Docuware applicatiebeheerder wordt getraind. Mogelijke maatwerk aanpassingen worden geprogrammeerd. Voor complexe oplossingen wordt eerst schaduw gedraaid voordat de uiteindelijke uitrol plaatsvindt.

Dit zorgt ervoor dat  Docuware naadloos in uw bestaande IT omgeving geintegreerd kan worden.


Last update:  14:40 13/04 2005