Aanmelding Nieuwsbrief


email

Geachte bezoeker,

Document Solution Company is gespecialiseerd in software voor een digitale infrastructuur binnen uw bedrijf. We houden ons bezig met het aanbieden van totale oplossingen voor bedrijven met betrekking tot het beheren van uw bedrijfskennis, het digitaal archiveren van documenten, het beheren en bewaken van de verschillende workflow processen binnen uw bedrijf en het onderhouden van uw klantrelaties. Met flexibele software kan Document Solutions Company de totale digitale infrastructuur geheel op maat in uw bedrijf inpassen. Zo ontstaat een goed beheerbare, papierloze en uiteraard kostenbesparende oplossing binnen uw bedrijf! Wij zorgen voor een zeer korte ROI. 

                           Saperion Inbound Suite              

 

 


Documenten bereiken uw bedrijf op vele manieren: als brieven, faxen, e-mail, of via het Internet. Met de nieuwe Inbound Suite, biedt SAPERION u een  oplossing om alle binnenkomende gegevens te verkrijgen zonder dat er extra inspanningen verricht moeten worden.

Door het integreren van verschillende functies met  KOFAX Ascent Capture, is er een uitgebreide oplossing gecreŽerd voor alle binnenkomende documenten die verbonden zijn met het zakelijk dagelijkse post verkeer. Het kan opgezet worden om dagelijkse functies over te nemen zoals het categoriseren en het verwerken van alle binnenkomende post het bespaart zo veel geld en tijd.

 

 

Inbound Mail: Papieren Documenten

Diverse applicaties zijn aanwezig voor het verwerken van binnenkomende post. Door gebruik te maken van efficiŽnte patroon herkenning procedures, filtert de "Layout-Classification" module binnengekomen documenten met een zelfde opmaak uit de binnengekomen documenten. Documenten die al bekend zijn bij de InboundSuite worden herkend en kunnen volgens de van te voren  ingestelde voorgeschreven regels worden verwerkt

Op deze manier bijvoorbeeld kunt u een aanvraagformulier eruit filteren en deze verwerken met behulp van ICR.

Met de module "ContentClassifcation", kunt u documenten classificeren door middel van inhoud herkenning. Deze module heeft een OCR oplossing in zich om de inhoud van de binnenkomende documenten te onderzoeken.

De binnenkomende documenten worden dan verdeeld in vooraf gedefinieerde categorieŽn en afgehandeld door proces routines zoals b.v. het automatisch versturen. Gebruikers hebben de keuze om eigen categorieŽn aan te maken.


Last update:  09:20 22/08 2005